Da Vinci Finance
"Wie is Da Vinci Finance?"

De adviseurs van Da Vinci Finance zijn voormalig bankiers en hebben jarenlange ervaring op management en directieniveau. Ze beschikken over de benodigde expertise en netwerken bij diverse financiŽle instellingen. Vanuit hun leidinggevende ervaring kunnen zij zich verplaatsen in uw positie als eindverantwoordelijk en zo de rol van financiŽle coach en sparring partner invullen.

Da Vinci Finance is onafhankelijk. Wij zijn niet gelieerd aan banken, financiŽle instellingen, consultants of accountants. Wij hebben meerdere opdrachtgevers in meerdere sectoren.

Wij beleven plezier aan het creatief en constructief meedenken aan plannen. Aan het helder op schrift zetten van plannen en aan het doorrekenen van plannen. En als het plan niet meer lek te schieten is, aan het spel van de onderhandeling voor een goede en concurrerende financiering. Wij blijven leren van de variatie aan uitdagingen die wij aangaan. Wij beleven plezier aan het samenwerken met initiatiefrijke, gemotiveerde en ondernemende mensen. Mensen zoals u, die ook doen waar ze goed in zijn; techniek, handel, productie, vakmanschap, beleggen en vele andere vakgebieden.