Da Vinci Finance - Wat is uw voordeel?


Geld:
In veel gevallen kan op de bancaire kosten worden bespaard door een betere structurering of tarifering bij de huisbankier of het onderbrengen bij een andere bankier. Het kan dan om aanzienlijke en jaarlijks terugkerende besparingen gaan. Via de button ďvoorbeeldenĒ vindt u een aantal concrete voorbeelden van gerealiseerde besparingen.

Tijd en snelheid: u legt uw situatie ťťnmaal uit en Da Vinci Finance kan vervolgens met meerdere financiers onderhandelen. Ook voor een bank betekent het werk van Da Vinci Finance tijdbesparing. U weet daardoor sneller waar u aan toe bent.

Risicobeperking: Da Vinci Finance zet zich niet in voor een financiering waarin zij zelf niet in gelooft. Wij stellen u dus ook de lastige vragen zodat u goed voorbereid en met een doortimmerd plan bij financiers aanklopt. In het belang van de financier, maar ook in uw belang;

Betere beslissingen door een gedegen analyse: Voor veel ondernemers is de financiŽle bedrijfsanalyse een verhelderende steun in de rug. Het is een uitstekend ingrediŽnt om (des)investeringsbeslissingen te nemen en de bedrijfskoers beter bepalen.