Da Vinci Finance
"Mission Statement"

Da Vinci Finance heeft bewust geen mission statement. Da Vinci Finance doet ook niet aan Business Balanced Scorecards of aan andere hypeís. Het kan heel goed zijn om samen met u het hoofd zo nu en dan in de wolken te hebben, maar we willen vooral ook met de voeten in op de grond blijven staan. No nonsense en afspraak is afspraak. Wij willen gewoon toegevoegde waarde leveren voor klanten, voor medewerkers en voor onze eigen continuÔteit. Het is onze vaste overtuiging dat juist de combinatie van deze drie essentieel is.

Wij geloven in de stelling dat geluk niet zozeer van succes komt, maar succes veel meer van geluk. Een mens moet doen waar hij plezier aan beleeft en waar hij goed in is.

Wij beleven plezier aan het creatief en constructief meedenken aan plannen. Aan het helder op schrift zetten van plannen en aan het doorrekenen van plannen. En als het plan niet meer lek te schieten is, aan het spel van de onderhandeling voor een goede en concurrerende financiering. Wij willen en kunnen gelukkig blijven leren van de variatie aan uitdagingen die wij aangaan. Wij beleven plezier aan het samenwerken met initiatiefrijke, gemotiveerde en ondernemende mensen. Mensen zoals u, die ook doen waar ze goed in zijn; techniek, handel, productie, vakmanschap, beleggen en vele andere vakgebieden.