Da Vinci Finance - Export
"Voorbij de grens"

Juist bij export is de financiŽle afhandeling vaak complex en van groot belang.

Da Vi
nci Finance beschikt over de expertise, het netwerk en de talenkennis om u van dienst te zijn. Ook de meer ervaren of grotere exporteurs die een piekbelasting kennen tengevolge van projecten, transacties en/of landen waarvoor de bancaire dekking lastig rond is te krijgen. Het is voor ons de uitdaging om de financiering zo te structureren dat we met onze ingangen en contacten de bank of kredietverzekeraar vinden die bereid is een bepaald buitenlandse bank- of landenrisico te lopen. En tegen een concurrerende prijs.

Voor grotere projecten kan worden bekeken of er mogelijkheden zijn bij nationale of internationale financiers zoals de FMO (financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden). Of World Bank Group (International Finance Corporation, European Bank for reconstruction and Development, MIGA etc.).
In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie te krijgen op een substantieel deel van een technisch of commercieel onderzoek in een bepaalde opkomende markt.

Da Vinci Finance spreekt haar talen en werkt samen met experts die voor u de juiste weg in het woud van instellingen en regelingen zoeken. Voor middelgrote projecten en ondernemingen bijvoorbeeld ORET MILIEV, PSOM, PESP, NIOF, WWCOM, DAGIN of ATLAS.